SÆSON 2022-2023

Sæson start: 31. august 2022.

Hold start for begynder, let øvede, øvede, avancerede. Holdene tilpasses så at alle niveauer kan være med.

På alle hold er der er en grundig opvarmning med ballet, muskel styrke, udholdenhed og balance, kombinationer og basic træning. Afslutning med udstræk og yoga.

Mandag, Onsdag og Torsdag: kl. 17.30-19.30/20.30. Teknikhold og lette koreografier (åbent niveau). Dette hold er for dig, som gerne vil lære det oprindelig mavedans og folklore, som der danses nu og tidligere i Egypten. Samt andre stilarter som Iraqi (primært syd Iraq), Khaleegy fra flere golflande. Hvis du gerne vil have finpudset teknikken og ikke kan få nok af at danse. Så er dette også et hold for dig. Hver gang vil er der fokus på forskellige grundbevægelser og små kombinationer med masser af gentagelser og variationer. Der er masser af individuel opmærksomhed. Alle bliver rettet og guidet. Samt lette koreografier til det level der er på holdet. Så alle kan få en glæde af det og følge med.

Onsdag: kl. 17.30-19.30/20.30 Øvede/ prof/show hold. dette hold lære du nye og gamle koreografier. Der forventes at du kan basic tekniker og stadig gerne vil udfordres og udvikle dig som danser. Der danses nye koreografier som er med på alt det nye og det der sker i Cairo, Egypten. Samt andre stilarter som Iraqi (primært syd Iraq), Khaleegy fra flere lande. Der bliver repeteret gamle koreografier for, at de ikke skal gå i glemme bogen .Når du er med på show holdet, forventes der at du sætter tid af til ekstra træning, når det er nødvendigt. Samt at du bestræber dig på at møde hver gang.

Underviser: Heidi Jonsdottir Adresse: Sundbyøster skole. Smyrnavej 7C. 2300 Kbh. S. Tumlesalen, (Nye bygning bag den gamle skolen) Pris og tilmelding: For 1 md. kr. 350,- Det betales den. 1. i md. For 3. md. kr. 950,- og for 6 md. kr. 1.800,- Tilmelding er bindende og skal opsige senest den sidste dato i måneden. Ellers er den kommende måned stadigvæk bindende. Du kan godt sætte din tilmelding på hold. Du skal bare huske at informeret det inden den sidste dato i måneden.